maandag 28 januari 2008

ROLF 35!!!!

... en hij kreeg een weekendje Milaan.


Thom werd toevallig wakker om 24 uur...


... kon hij ook meteen zijn cadeautje geven (met dank aan de creche!)

2 opmerkingen:

Unknown zei

Dag papa en mama van Thom,

GEzellige boel daar bij jullie. En dat met een flesje wijn er bij. Goh waar lijkt die fles toch op. Doe maar ruig hoor. En ik maar op een droogje zitten. Hmmmmm, er komt een tijd dat ik ook weer mee kan doen en dan benik de eerste die bij jullie op de stoep sta hoor.

Leuk cadeautje gekregen opa. Gaan jullie lekker met zijn drietjes of gaat rolf weer zogenaamd voetbal zien (en ondertussen lekker decadent shoppen). Ach, allemaal maar gein. Geen geintje, ik wens jullie heel erg veel plezier in Milaan. Enne tot horens. Hebben jullie trouwens 9e of 16e februari ook een gaatje voor ons? We kunnen wel eventjes ergens gaan eten. Of ehhh, wij voorgerecht en jullie hoofdgerecht??? We horen het wel.

Liefs Patricia

Marieke zei

haha, we hebben heerlijk genoten van jullie fles. We hadden jullie uiteraard graag willen uitnodigen om em samen op te drinken, maar ja.. met jou is daar geen lol meer aan tegenwoordig, hihi (de tweede bewaren we dan wel). Alles goed met de klein(st)e?

Wij hebben de zestiende niets staan, dus zien jullie dan graag. We bellen nog!

Kus, Marieke

Oh ja, t weekendje Milaan is uiteraard voor ons 3-en.Ik gef niet zulke dure cadaus als ik er niet ook zelf wat aan heb ;-))