zondag 10 februari 2008

Lieve opa en oma

Speciaal voor jullie een berichtje met weer een paar fotootjes. Het gaat hier hartstikke goed. Thom krijgt een waar plofkoppie en maakt nu -denken wij- een ontwikkeling door waarin hij zijn omgeving meer gaat waarnemen. Zo heeft hij nu in de gaten dat wij voor hem rennen als hij huilt. Gevolg: er wordt niet meer 'normaal' gehuild, maar er wordt een waar drama opgevoerd, compleet met gillen en krijsen (om Thom niet in een kwaad daglicht te stellen: hij vertoont dit gedrag alleen als hij erg moe is. Tis en blijft voor het overige een enorme lachebek). Verder schudt hij tegenwoordig met alles dat hij in handen krijgt om te ontdekken of er misschien een geluidje in zit. Ook begrijpt hij inmiddels dat als één van ons weggaat er moet worden gezwaaid en laat hij zijn arm soms mee wapperen.

Verder blijft Thom een uiterst beweeglijk mannetje. Volgens Rolf deed hij vandaag een eerste poging tot kruipen. De knietjes werden onder het lijf getrokken, maar het kleed bleek voor problemen te zorgen: het schoof mee. Ook zomaar op de parketvloer mocht niet baten, want daarop gleden zijn handjes weg.

Slotsom: het blijft hier genieten van ons kleintje. We missen jullie enorm en hopen dat jullie gauw weer komen meegenieten hier.

Dikke zoen





Geen opmerkingen: