maandag 3 december 2007

Thom en zijn aanstaande

Na de geboorte van Thom hebben wij, ouders, besloten dat Thom en Nina in de toekomst samen een mooi setje zouden kunnen vormen (we moeten t nog wel even eens worden over de bruidschat). Afgelopen zondag hebben wij tot onze grote vreugde mogen constateren dat Thom en Nina niet afwijzend staan tegenover dit besluit. Nina overlaadde Thom met kusjes en knuffels en Thom lachte zijn allercharmantste glimlach naar Nina. Zie hier een aantal plaatjes van het koppel.



2 opmerkingen:

Unknown zei

Als aanstaande schoonouders van Thom kunnen wij niet achterblijven even een berichtje achter te laten. We zien Thom wel zitten, maar zijn ouders........????? Wie legt zijn kind nu in een koud bedje..... Hmmmmmm.

Nou paps en mams van Thom, iedere ouder komt er pas achter hoe moeilijk het is om goede ouders te zijn wanneer de zoon of dochter er is, hoor. En bij iedereen gaat wel eens iets mis. Je doet je best maar zo een kleintje kan je nog niet vertellen wat er aan de hand is. Je komt er vanzelf achter, of niet. En ach, een beetje koud. Mannen hebben het toch altijd warm???? Of heeft Rolf dát nou net niet aan Thom meegegeven. Als dit het ergste is wat jullie ervaren..... dan mag je de handen dichtknijpen hoor. Ik vindt het trouwens best grappig maar ik kan me voorstellen dat jullie dat anders zien. Misschien kun je er achteraf wel een beetje om lachen En tot slot, er is niets ernstig gebeurt toch??? Een paar slapeloze nachten misschien en dat is het dan.

Trouwens ze passen wel goed bij elkaar hé, Thom en Nina. Klinkt ook best goed. Nu moeten ze er zelf nog achterkomen of het wat is. Lijkt me niet geheel onbelangrijk.

Het was heel gezellig gisteren. Enne, Nina viel als een blok in slaap. Zelfs savonds met een fles drinken werd ze niet wakker. Totaal knock out. We zien jullie gauw weer.

Liefs van André, Patricia en Nina

Marieke zei

Hee, wat een uitgebreid bericht, gezellig zeg! En dat voor mensen die de ouders van Thom niet zien zitten ;-)

'Thom en Nina', klinkt inderdaad goed. Wisten jullie dat er zelfs kinderboekjes bestaan die over Tom -ze zijn de 'h' vergeten, maar dat mag de pret niet drukken- en Nina gaan? Een teken aan de wand als je t mij vraagt!

Wij vonden t ook erg gezellig bij jullie afgelopen weekend en kijken uit naar ons gezamenlijke weekendje weg!